Storitev

Izvajamo več oblik storitev - od svetovanja do izvedbe.

Ni slabše kot stilsko dovršen in okusno opremljen prostor le osvetlitev je napačna. Preden se podate v izbor svetil za vaše prostore vam ponujamo nasvete in pomoč pri izbiri svetlobe.

Svetovanje

Na začetku našega svetovanja najprej prisluhnemo vašim potrebam, željam, pričakovanjem in zahtevam. Nato se pogovorimo o svetlobi in potem o svetilkah.

Osnova za načrtovanje razsvetljave prostora je dober tloris prostora z čim podrobnejšimi detajli. Brez jasne ideje o postavitvi prostora je nemogoče pripravit kvaliteten načrt osvetlitve.

Predstavimo vam svetlobno tehnične parametre barva svetlobe, barvna reprodukcija, frekventnost delovanja, življenjska doba, zatemnitev. Te parametre je potrebno upoštevati pri načrtovanju razsvetljave, saj le na ta način lahko poiščemo optimalno rešitev za vas.

Svetovanje

Projektiranje

Priporočeno je da projekt razsvetljave nastane pred načrtom elektro instalacij. Če je načrt že narejen ga skupaj z izvajalcem ali investitorjem pregledamo in po potrebi dopolnimo. Ko so določene vse funkcije prostorov lahko začnemo z izborom in pozicioniranjem svetil.

Svetlobno-tehnični izračuni

Dobro načrtovana razsvetljava da prostoru ugodnejše pogoje za delo in dobro počutje. Pri osvetlitvi poslovnih, industrijskih, in večnamenskih objektih ter zunanjih površin je potrebno upoštevati smernice in standarde. Svetlobno tehnični izračun je osnova za načrt elektro instalacij. Usposobljeni smo za izdelavo tovrstnih načrtov in kalkulacij.

Svetlobno-tehnični izračun

Tehnična pomoč

Ključ do uspešno izvedenega projekta je dobra tehnična podpora in ažurnost. Sodelujemo z elektro projektanti, inštalaterji, arhitekti in investitorji.

Montaža

Nudimo celostno rešitev od ideje od izvedbe. Naši strokovni sodelavci vam lahko montirajo izbrana svetila, po dogovoru lahko naredimo celotno inštalacijo.